Våra städtjänster

Vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra kunder det där lilla extra – oavsett vad de behöver hjälp med. Genom åren har vi växt i en lagom takt och att vi i dagsläget har 45 anställda gör att vi kan erbjuda de flesta tjänster som rör städhjälp i Stockholm.

Samtliga som är anställda hos oss är noggranna, kundmedvetna och utför alltid högkvalitativa jobb –något som gjort att vi dagsläget hela tiden ser att nya kunder kommer samtidigt som de gamla återkommer. Vår personal är utan tvekan branschens bästa och att de stannar hos oss är ett gott betyg på att våra arbetsmetoder och vårt personaltänk är det ultimata. Vi har branschens lägsta personalomsättning och detta är vi oerhört stolta över.

I och med att vi erbjuder våra tjänster inom så många områden så innebär detta hela tiden utvecklande, inspirerande och spännande utbildningar för våra anställda – vi står alltid redo att möta nya utmaningar och vi strävar hela tiden efter att bli lite bättre.

Vilken typ av städhjälp behöver du hjälp med i Stockholm? Nedan ser du de tjänster som vi erbjuder och naturligtvis är vi flexibla och kan anpassa oss efter dina behov. Kontakta oss redan idag så löser vi dina problem.

Hemstädning

Hemstädning

Vår ambition är att du alltid ska kunna lämna ett stökigt hem och mötas av ett skinande rent och fräscht sådant då du kommer hem igen. Vår hemstädning följer en standardmodell där dammsugning, våttorkning av golv, dammning, rengöring av wc och badrum är själva basen. Därefter kan vi anpassa oss efter dina behov och önskemål. Vi kan alltid erbjuda det där lilla extra och vi jobbar naturligtvis mot Rut-avdraget om du önskar det.

Kontorsstädning

Att ha en god hygien på arbetsplatsen är en lika stor självklarhet som att ha det i sitt hem. En ren och fräsch arbetsplats gör arbetet mycket roligare, leder till färre sjukdomar och skapar större trivsel. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och vi erbjuder en komplett lösning där samtliga rum städas grundligt. Utöver detta kan vi även som tillägg erbjuda våra kunder en lösning där inköp av städmaterial, fruktkorgar, blommor utförs av oss och där även möblering av konferensrum och möteslokaler ingår.  Naturligtvis kan vi här även tvätta dina möbler.

Psst; du vet väl att du kan erbjuda dina anställda en mycket uppskattad löneförmån i form av hemstädning gjord av oss? Kontakta oss så berättar vi mer om detta.

Storstädning

Många av våra kunder föredrar en rejäl städning snarare än flera små och detta är naturligtvis något som vi kan erbjuda. I en storstädning så ingår allt ifrån fönsterputs, rengöring av ugn- och spis, rensning av avlopp och en ordentlig städning av kylskåpet – naturligtvis tillsammans med allt annat som hör en rejäl städning till. Storstädning är perfekt att använda inför den stora festen eller varför inte ge bort en storstädning som en present till vänner och bekanta?

Flyttstädning

Flyttstädning

Att flytta innebär att man har ansvar att lämna ett skinande rent hem efter sig till de nya ägarna. Detta gör du enklast genom att anlita oss för ändamålet. Vi vet exakt vad som krävs och avsätter alltid tillräckligt med personal för att klara den tidspress som kan följa med en flyttstädning. Vi har skapat en checklista som du som kund kan välja exakt vad du vill ha utfört – något som alltid ger ett perfekt resultat och underlättar för oss att vara mer effektiva. Se till att komma på plats i ditt nya hem utan några problem – kontakta oss för din flyttstädning.

Fönsterputs

Att putsa fönster är en svår konst som kräver mycket tålamod och som dessutom – på grund av höjder – kan vara farligt. Vi hjälper gärna till och vi har erfarenhet av att jobba med alla typer av fönster. Se till att ge ditt hus det där lilla extra genom skinande, rena fönster – anlita oss redan idag.

Visningsstäd

Står du inför att sälja din bostad och ska arrangera en visning? Här kan vi hjälpa dig att ge det absolut bästa intrycket. Då vi utför en visningsstäd så kommer vi gemensamt fram till vilka ytor som vi ska lägga vårt fokus på och hur vi på bästa sätt kan skapa den där luftiga, fräscha känslan som man vill ge under en vsining. Vi ger dig en chans att maximera din affär.

Homestaging

Här gäller ungefär samma princip som vid visningsstäd och vi rekommenderar dig verkligen att läsa mer om detta under fliken Övriga Tjänster.

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli nöjda och vi hoppas att du inom kort blir en av dessa. Vi vill vara det självklara valet för alla typer av städhjälp i Stockholm – välkommen att kontakta oss redan idag.

Vi erbjuder alla typer av städtjänster, och mycket annat