Tjänster

Alla vet att bostadssituationen i Stockholm är unik och att man ständigt ser att priserna för bostäder når nya toppnivåer. Står du inför att sälja så vill du också maximera din vinst genom att få många budgivare och här kan vi verkligen hjälpa dig.

Genom vår tjänst Homestaging så kan vi genom små- eller stora förändringar göra så att din bostad blir extra attraktiv för potentiella köpare. Vi utgår alltid ifrån hur en köpare tänker; vad vill köparen ha, vad förväntar denne sig av din bostad, kan lite färg hjälpa, hur inreder vi det trista extrarummet...? Homestaging är roligt, intressant och mycket spännande.

Vi har lång erfarenhet av att styla om bostäder inför visningar och naturligtvis vill vi ha en dialog tillsammans med dig om hur din Homestaging ska gå till. Vi kommer aldrig in och tar över – vi kommer in och hjälper dig med värdefulla tips som kan leda till en maximerad vinst.

Vi utför homestaging i hela Stockholm och vi lämnar alltid en bostad med det där lilla extra. Kontakta oss redan idag för hur vi kan hjälpa dig med din homestaging.

Fler tjänster

Vi vill vara det företag som gör att ditt liv flyter friktionsfritt och att du och din familj kan skaffa er den tid ni så väl behöver. Detta innebär att vi alltid står beredda att erbjuda lite extra för dig och om du känner att det är något du behöver hjälp med som inte finns på hemsidan så är vi bara ett enkelt samtal ifrån en lösning. Ring oss redan idag!

Om vi radar upp några fler tjänster som vi erbjuder så kan du få en lite större bild och kanske hitta det du söker.

  • Strykning
  • Tvättning
  • Rengöring av kristallkronor
  • Här av exempelvis din garderob, ditt skafferi eller din klädkammare.
  • Tvättning av exempelvis mattor, fåtöljer och soffor

Tillsammans med några utvalda och kompetenta leverantörer så erbjuder vi även tjänster inom andra områden som inte rör städhjälp – vi vill alltid vara det företag i Stockholm som ger dig mer valuta för pengarna. Dessa områden kan vi hjälpa dig med som bevis på detta.

  • Hantverk
  • Elektriker
  • Rörmokare
  • Eventverksamhet
  • Leverans av frukt, blommor mm.

Vi är din hundkompis i Stockholm

Vi älskar djur i allmänhet och hundar i synnerhet och vi vet att det i Stockholm kan vara svårt att hitta en lämplig kompis till din fyrbenta vän medan du själv är på ditt jobb. Vi är denna kompis som du med gott samvete kan lämna över din hund och där den dessutom får träffa andra humdkompisar.

Vi promenerar tillsammans, vi tränar tillsammans och vi leker tillsammans. I vår flock blir ingen hund mobbad eller undanskuffad – alla får plats och alla känner sig välkomna. Ledorden vi följer är relation, trygghet och flockkänsla och vi hoppas att din hund blir nästa medlem av vår underbara flock.

Vi erbjuder alla typer av städtjänster, och mycket mer!